Υποστηρίζουμε τους επαγγελματίες εγκαταστάτες της PROTECT παγκοσμίως

Ασφάλεια σε δευτερόλεπτα

Σας δίνουμε την ευκαιρία να πουλάτε και να εγκαταστήσετε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς με σκοπό την ικανοποίηση των πελατών σας.

Παρέχουμε υποστήριξη, τεχνικά σεμινάρια και μεταφορά στο χώρο σας μέσω του τοπικού αντιπροσώπου της PROTECT

Παρέχουμε τεχνικές πληροφορίες και e-learning

Νοιαζόμαστε για την επιχείρησής σας


Ο σκοπός αυτής της σελίδας είναι να παρέχει σε επαγγελματίες εγκαταστάτες, πρόσθετες πληροφορίες και εργαλεία για την καλύτερη κατανόηση των συστημάτων ομίχλης.

Πουλάμε τα συστήματα ομίχλης σε εγκαταστάτες επειδή ξέρουμε ότι εσείς έχετε την άμεση σχέση με τους τελικούς χρήστες. Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε  και να σας καθοδηγήσουμε σε τομείς όπως το marketing, τις πωλήσεις, τα  τεχνικά χαρακτηριστικά, την εγκατάσταση, το service και τις επισκευές. Έτσι θα είστε μέρος του ισχυρού πολυεθνικού δικτύου της PROTECT, το οποίο θα σας προσφέρει συνεχή υποστήριξη και ανάπτυξη.

Θα επωφεληθείτε από τα προϊόντα και την υποστήριξή μας


Ως μέρος της PROTECT θα έχετε υποστήριξη και καθοδήγηση σε διαδικασίες όπως το marketing, τις πωλήσεις, τις εκθέσεις, την εγκατάσταση και το service. Οι συνεργάτες μας είναι όλοι μέρος μιας πολύ ισχυρής πολυεθνικής εταιρίας οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να μοιράζονται γνώση και κοινές πρακτικές που εφαρμόζονται στο δίκτυο των συνεργατών μας παγκοσμίως.

Η συγκεκριμένη σελίδα ενημερώνεται συνεχώς με σημαντικές πληροφορίες. Για να είστε πάντα ενημερωμένοι αποθηκεύστε την στον υπολογιστή, το tablet ή το Smartphone σας.

Ελάτε σε επαφή

Καλέστε μας
21065 49590

Φόρμα επικοινωνίας

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά