Αγαπητοί εγκαταστάτες, Καλώς ορίσατε στην σελίδα υποστήριξης.

PROTECT –  αναπτυσσόμενη επιτυχία

PROTECT, το κορυφαίο σε πωλήσεις σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης και leader του κλάδου του.

Πουλάμε τα εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα μας μέσω αποκλειστικών αντιπροσώπων και εγκαταστατών συναγερμών σε περισσότερες από 50 χώρες.

Δείτε το βίντεο για την εταιρία μας στην Video gallery μας και μάθετε περισσότερα για εμάς.

Αναπτύσσουμε σταθερές και αποδοτικές σχέσεις με εσάς.

Το μοντέλο της επιχείρησης μας είναι το πιο αξιόπιστο στη βιομηχανία συστημάτων αντικλεπτικής ομίχλης. Οι μακροχρόνιες σχέσεις με εγκαταστάτες ανά τον κόσμο αποδεικνύει περίτρανα ότι η στρατηγική μας αποδίδει.

Σας υποστηρίζουμε σε πωλήσεις, μάρκετινγκ, τεχνική και ηλεκτρονική εκπαίδευση, τηλεφωνική υποστήριξη, μέσω του εξειδικευμένου τμήματος υποστήριξης.

Χιλιάδες συστάσεις από ευχαριστημένους πελάτες

Κάθε μέρα τα προϊόντα μας προστατεύουν χιλιάδες ιδιώτες και επιχειρήσεις . Ακόμα και μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως.

Βρείτε τις περιπτώσεις στην ιστοσελίδα μας και δείτε τις συστάσεις μας.

Δοκιμασμένα από εργαστήρια – και από διαρρήκτες – από όλον τον κόσμο

Τα συστήματα αντικλεπτικής ομίχλης καθώς και η ίδια η ομίχλη είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από ανεξάρτητα εργαστήρια από όλον τον κόσμο. Οι αρχές προτείνουν ανεπιφύλακτα το σύστημα προστασίας της PROTECT.

Το εγκρίνουν ανεπιφύλακτα μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, περιλαμβάνοντας τις έξης:

G4S, Stanley Security, Falck, ADT, Chubb, Securitas and Nokas

Συνεργασία με τις αρχές

Έχουμε στενή συνεργασία με την αστυνομία, τις ασφαλιστικές και την πυροσβεστική και παρέχουμε πρόσθετη αστική ευθύνη.

Η επιτυχία σας είναι επιτυχία μας

Θέλουμε οι εγκαταστάτες να είναι επιτυχημένοι. Για να το εξασφαλίσουμε αυτό, τους υποστηρίζουμε σε εκπαίδευση, πωλήσεις και marketing.

Γραμμή Υποστήριξης

Η γραμμή υποστήριξης είναι διαθέσιμη σε εγκαταστάτες και μεταπωλητές. Θα σας βοηθήσουμε στην εγκατάσταση, επισκευή και άλλα τεχνικά θέματα.

Υποστήριξη πωλήσεων και marketing

Θα σας βοηθήσουμε σε προδιαγραφές, επιδείξεις, σεμινάρια πωλήσεων και διαπραγματεύσεις με πελάτες. Θα σας παρέχουμε υποστηρικτικό υλικό για τις πωλήσεις σας, τις παρουσιάσεις σας κλπ.

Γνωριμία με την PROTECT

Είμαστε διαθέσιμοι όποτε μας χρειαστείτε διαδικτυακά και εκτός. Θα μας συναντήσετε σε συνέδρια, σεμινάρια και άλλες παρουσιάσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα προϊόντα μας, να λάβετε συμβουλές από τους πωλητές μας, και το τεχνικό προσωπικό. Μη διστάσετε να ζητήσετε συνάντηση, ειδικά για πληροφορίες που θέλετε να λάβετε.

Εξασφαλίστε τους πελάτες σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η PROTECT σε συνεργασία με τους εγκαταστάτες σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει εξελίξει ειδικά εργαλεία και εφαρμογές.

Δύο χώροι δεν είναι ποτέ όμοιοι.

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα συστημάτων αντικλεπτικής ομίχλης ειδικά για τις ανάγκες των πελατών σας. Θα πρέπει να λάβετε τρείς σημαντικούς παράγοντες υπόψη σας: Τύπος συστήματος αντικλεπτικής ομίχλης, ποσότητα μηχανημάτων και χώρο εγκατάστασης. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε την καλύτερη λύση για βέλτιστη απόδοση.

Κρυφή ή φανερή εγκατάσταση

Με τα συστήματα αντικλεπτικής ομίχλης της PROTECT σας δίνεται η δυνατότητα να γίνει η εγκατάσταση πίσω από τοίχους ή κρυμμένη μέσα σε ψευδοροφές. Έχουμε ειδικά ακροφύσια για κάθε ανάγκη και ειδικές προεκτάσεις για μεγαλύτερη ευελιξία.

Ειδικά εργαλεία εγκατάστασης

Παρέχουμε στους εγκαταστάτες ειδικά εργαλεία προκειμένου μια εγκατάσταση να γίνει γρήγορα και χωρίς λάθη.

Παράλληλα παρέχουμε και ειδικό εργαλείο ανύψωσης μηχανήματος ,για εγκαταστάσεις σε οροφή εξασφαλίζοντας μειωμένο χρόνο εγκατάστασης.

Δείτε βίντεο με πραγματικά περιστατικά

Γρήγορος οδηγός

Ο γρήγορος οδηγός της PROTECT θα σας βοηθήσει κατά την εγκατάσταση και ρύθμιση ενός συστήματος. Προσοχή: Αυτό δεν είναι ένα παράρτημα του κύριου οδηγού εγκατάστασης ή εκπαιδευτικό εγχειρίδιο (ο κύριος οδηγός εγκατάστασης εμπεριέχεται στη συσκευασία των μηχανημάτων).

Ευφυή εργαλεία

Βελτιώνουμε συστηματικά την τεχνολογία μας προκειμένου να σας παρέχουμε το καλύτερο σύστημα παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε τα ευφυή εργαλεία στη σελίδα Προϊόντα.

IntelliSuite

Το IntelliSuite είναι ένα διαγνωστικό πρόγραμμα το οποίο παρέχει αναλύτικές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση ενός μηχανήματος, για παράδειγμα:

·         Κατάσταση μπαταριών και φόρτισης

·         Αναλυτικό report και ιστορικό κατάστασης

Αυτό σας δίνει αρκετά πλεονεκτήματα σχετικά με μια εγκατάσταση, διάγνωση προβλημάτων, γρήγορη υποστήριξη και επομένως πιο επαγγελματική υποστήριξη στους πελάτες σας.

IntelliBox and IntelliBox IP

Με τη μονάδα IntelliBox γίνεται ακόμα ευκολότερη μια εγκατάσταση. Η μονάδα IntelliBox μπορεί να δεχθεί μέχρι και 16 συστήματα αντικλεπτικής ομίχλης. Το IntelliBox έχει αναπτυχθεί στο να υποστηρίζει κεντρικό έλεγχο των συνδεδεμένων μηχανημάτων, με καλωδίωση ή ασύρματη εγκατάσταση.

MultiCard

Η MultiCard είναι μία κάρτα επέκτασης για διάφορους σκοπούς. Είναι δυνατόν να διαχωρίσει τα σήματα των σφαλμάτων σε διαφορετικές κατηγορίες. Αυτό μπορεί να εξασφαλίσει οικονομία κόστους σε ένα τεχνικό τμήμα διότι πλέον θα γνωρίζει το ακριβές σφάλμα πριν από μια επίσκεψη στο σημείο εγκατάστασης.

·         Απλή και αξιόπιστη λύση

·         Ξεκάθαρη κατάσταση και διάγνωση πιθανών σφαλμάτων και μηνυμάτων

Η MultiCard είναι συμβατή με όλα τα συστήματα αντικλεπτικής ομίχλης και μπορεί να εγκατασταθεί σε 10 μόνο λεπτά!

Κάρτα IP

Αποκτήστε πρόσβαση σε ένα σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης μέσω μιας κάρτας IP. Με αυτή την κάρτα επέκτασης συνδέστε ένα σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης μέσω Internet και επεκτείνετε τις λειτουργίες του σημαντικά.

Το πιο αξιόπιστο προϊόν της αγοράς – με εγγύηση μέχρι και 5 έτη

Η PROTECT είναι μια Δανέζικη εταιρία γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο για τα υψηλά standards της. Η σειρά i-series έχει πιστοποίηση ποιότητας CE, καλύπτει όλα τα πρότυπα παγκοσμίως (IEC 62642-8) και κατασκευάζεται με ISO 9001:2008.

Το υγρό της PROTECT είναι πιστοποιημένο από ανεξάρτητα εργαστήρια σε όλο τον κόσμο. Οι αρχές ευρέως προτείνουν αυτόν τον τύπο των μηχανημάτων. Παράλληλα έχουμε κερδίσει τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση CNPP.

Το IEC 62642-8 (EU norm: EN 50131-8) είναι η κύρια πιστοποίηση του κλάδου των συστημάτων ασφαλείας το οποίο καλύπτει τα πρότυπα εγκατάστασης, εκπαίδευσης, απόδοσης  και αναφέρεται στα συστήματα αντικλεπτικής ομίχλης.

Η αστυνομία και οι ασφαλιστικές εταιρίες βλέπουν ότι τα συστήματα αντικλεπτικής ομίχλης έχουν σημαντικό ρόλο κατά του εγκλήματος. Αρκετές ασφαλιστικές εταιρίες σε ειδικές εγκαταστάσεις προτείνουν τη χρήση συστημάτων αντικλεπτικής ομίχλης για την καταπολέμηση των επαναλαμβανόμενων διαρρήξεων.

Εγγυήσεις

Η PROTECT παρέχει 24 μήνες εγγύηση σε ελαττωματικά προϊόντα. Η ημερομηνία της εγγύησης ξεκινάει από τη μέρα που τα προϊόντα φεύγουν από το εργοστάσιο.

Σημείωση: Στα περισσότερα από τα συστήματα αντικλεπτικής ομίχλης (εκτός Xtratus) μπορείτε να λάβετε πρόσθετη εγγύηση τριών ετών συμπληρώνοντας τη φόρμα επέκτασης εγγύησης στην ιστοσελίδα μας.

Παρέχουμε 12 μήνες εγγύηση για όλο τον περιφερειακό εξοπλισμό, ανταλλακτικά και επισκευές.

Εξαιρέσεις

Η εγγύηση δεν καλύπτει υγρά, μπαταρίες, μεταφορικά κόστη και φυσιολογική φθορά.

complete and submit the warranty form here

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας στις ώρες λειτουργίας μέσω τηλεφώνου ή συμπληρώστε τη φόρμα.

Καλέστε μας
21065 49590

Φόρμα επικοινωνίας

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά