5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

Τα προϊόντα της PROTECT είναι αξιόπιστα Δανέζικα προϊόντα, υψηλής ποιότητας.

Ένα σύστημα ομίχλης της PROTECT έρχεται αυτόματα με εγγύηση 2 ετών. Εφόσον συμπληρώσετε και υποβάλετε την φόρμα εγγύησης σε αυτή τη σελίδα, θα πάρετε άλλα 3 έτη εργοστασιακής εγγύησης στο εγκατεστημένο σύστημα ομίχλης σας. Έτσι θα αποκτήσετε εγγύηση 5 ετών.

Η προσφορά των extra 3 ετών εγγύησης ενεργοποιείται εάν εγγραφείτε στο προϊόν online μόλις το σύστημα ομίχλης έχει εγκατασταθεί. Ως ημέρα έναρξης της εγγύησης ορίζεται η μέρα που το προϊόν φεύγει από το εργοστάσιο. Περισσότερες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στην παράγραφο “Warnings” στον οδηγό εγκατάστασης που βρίσκεται στη συσκευασία μαζί με το προϊόν.

Πότε ενεργοποιείται το προϊόν?

Όταν πατήσετε «Φόρμα Καταχώρησης», θα πρέπει να περιμένετε να φανεί η επιβεβαίωση στην οθόνη. Μόνο όταν λάβετε αυτή την επιβεβαίωση, το προϊόν θα καταχωρηθεί.

Θα λάβετε αυτόματα e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχετε συμπληρώσει στη φόρμα. Αν δεν το λάβετε, σας συστήνουμε να ελέγξετε τον φάκελο ανεπιθύμητων.

Warranty form

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

1 κεφαλαίο γράμμα και 11 αριθμούς.πχ Α12345678910.Πολλαπλά serial numbers μπορούν να καταχωρηθούν επιλέγοντας το πλήκτρο +.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το μοντέλο Xtratus δεν διαθέτει επέκταση εγγύησης,και για αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την λίστα.

Installed at:

Εγκαταστάθηκε / Στάλθηκε από:

Για να σταλθεί η αίτηση πατήστε Send και θα σας σταλεί αυτόματα το επιβεβαιωτικό e-mail